HTML

blogocska

kicsi gondolatok képecskék a fejemből morzsák és ez a blog morzsa és kenyérdarab kicsi galambok, csipegessétek és zárjátok a lelketekbe hogy én ilyen vagyok

Friss topikok

  • fáradt...: szia, én úgy vettem észre hogy Te sokkal inkább igényelnéd a szüleiddel kialakított őszinte kapcso... (2007.12.19. 23:41) negyedik (otthon)
  • Rohattt: Bocs, de nem tudtam most mindet végigolvasni, mer egyrészt má lassan korán lesz, másrészt mer ebbő... (2007.11.24. 02:43) Mire fel a büszkeség?!
  • Lyrien: Szia! Bocsánat, hogy ilyen későn válaszolok, remélem, még elolvasod... Maga a lakodalom inkább egy... (2007.08.04. 11:54) Esküvő

Linkblog

Uborka!

2007.04.11. 20:51 :: Lyrien

Minden egyes uborka, amit megeszünk, közelebb visz a halálunkhoz. Meglepő módon a "gondolkodó ember" eddig még nem ébredt tudatára az "uborkaszezon" szó döbbenetes jelentőségének. Bár a kertész szakértők régen tudják, hogy a cucumis sativus indehiscens pepo tartalmú, a konzervipar mégis tovább gyarapodik.
Az uborkát kapcsolatba lehet hozni az emberi test minden főbb betegségével. Az uborka fogyasztása háborúkhoz és kommunizmushoz vezet. Az uborka autóbalesetet okoz. Pozitív korreláció van a bűnözés terjedése és az uborkafélék családja e tagjának fogyasztása között.
Nézzük konkrétan:
-Majdnem minden beteg ember evett uborkát. A hatás nyilvánvalóan kummulatív, azaz felhalmozódik a szervezetben.
-A rákban elhunyt emberek 99,9%-a fogyasztott korábban uborkát.
-A katonák 100%-a fogyasztott uborkát.
-A kommunista szimpatizánsok 96,85%-a fogyasztott uborkát.
-Az autóbalesetet vagy repülőbalesetet szenvedett emberek 99,7%-a fogyasztott a balesetet megelőző két héten belül uborkát.
-A fiatalkorú bűnözők 93,1%-a olyan családból származik, ahol rendszeresen fogyasztottak uborkát.
Az uborkaevés hosszabb távon kialakuló hatásaira is léteznek bizonyítékok:
-Az 1859-ben születetteknél azok között, akik uborkát ettek, 100%-os volt a halálozási arány.
-Az 1900 és 1930 között született uborkaevők mindegyikének réncos a bőre, fogaik kihullottak, a csontjaik könnyen törnek, a látásuk romlott - hacsak el nem haláloztak már az uborka fogyasztása miatt.
-Egyhíres orvosspecialistákból álló kutatócsoport eredményei a legmeggyőzőbbek: azoknak a patkányoknak, amelyeket 30 napon keresztül napi 10 kg uborka elfogyasztására kényszerítettek, az alteste erősen megduzzadt, és elvesztették minden étvágyukat.
-A meggyőző bizonyítékok ellenére az uborkatermesztők és -feldolgozók tovább folytatják az emberek számára káros tevékenységüket. Az Egyesült Államok termőföldjének több mint 120 négyzetkilóméterén uborkát termelnek. Az egy főre eső uborkafogyasztás meghaladja az évi két kg-t.
Fogyasszunk inkább orchideaszirom-levest. Azok közül, akik rendszeresen orchideából főzött levest fogyasztanak, gyakorlatilag senkinek nincs annyiegészségügyi problémája, mint az uborkaevőknek.

 

Még jó, hogy nem szeretem az uborkát. Mert ha szeretném, megenném, pedig utálom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lyrien.blog.hu/api/trackback/id/tr5557439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása