HTML

blogocska

kicsi gondolatok képecskék a fejemből morzsák és ez a blog morzsa és kenyérdarab kicsi galambok, csipegessétek és zárjátok a lelketekbe hogy én ilyen vagyok

Friss topikok

  • fáradt...: szia, én úgy vettem észre hogy Te sokkal inkább igényelnéd a szüleiddel kialakított őszinte kapcso... (2007.12.19. 23:41) negyedik (otthon)
  • Rohattt: Bocs, de nem tudtam most mindet végigolvasni, mer egyrészt má lassan korán lesz, másrészt mer ebbő... (2007.11.24. 02:43) Mire fel a büszkeség?!
  • Lyrien: Szia! Bocsánat, hogy ilyen későn válaszolok, remélem, még elolvasod... Maga a lakodalom inkább egy... (2007.08.04. 11:54) Esküvő

Linkblog

?

2007.06.13. 16:24 :: Lyrien

A zene és az ének a boldogság, a bánat, az öröm, a szerelem - az érzelemek kifejezése. Zenélünk, ha fáj; éneklünk, ha örülünk; táncolunk, ha...

De miért kell ezeket tanulni? Vajon, aki nem tud énekelni és egyetlen hangszert sem ismer, érezni sem tud? Siketen - érzelmek nélkül?

Mondhatnánk, dehogynem lehetnek érzelmei annak, aki nem ismeri a zenét.

De kifejezés nélkül van-e értelme az érzelmeknek? Miért legyünk boldogok, dühösek, fáradtak... ha meg sem osztatjuk ezt másokkal? Vajon milyen a fájdalom, együttérzés nélkül? Milyen az öröm egyedül?

Milyen, ha nem értik meg az embert?

Milyen a kifejezhetetlen szerelem?

Vagy a plátói?

Van-e értelme kapcsolatok nélkül élni? Lehet-e érzelmi kapcsolat nememberekkel?

Hogyan értjük mások érzelmeit? Miért taszítunk el másokat, vagy mások miért taszítanak el minket?

Miért nem értjük meg azt, aki máshogyan érez, mint mi?

Van-e érzelem zene nélkül? Vagy zene érzelem nélkül? Táncolhatunk-e öröm és bánat nélkül?

Lehet-e siketen élni?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lyrien.blog.hu/api/trackback/id/tr7098102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása